ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Aan JOU hebben we wat festival

13-03-2018

In de week van zorg en welzijn op donderdag 15 maart vindt dit sprankelende festival plaats. Zorg en welzijn bij scholieren onder de aandacht brengen is het doel. Geen bevestiging van de geijkte beelden, maar juist het benadrukken van alle eigenschappen die nodig zijn. “Jouw humor. Jouw lef. Jouw nieuwsgierigheid. Dat is wat zorg & welzijn nodig heeft!” Acteur Tim Haars presenteert tijdens het festival een deel van het succesvolle lespakket Aan jou hebben we wat waar hij de hoofdrol in speelt.

Natuurlijk maken leerlingen kennis met het ‘echte’ werk. ZINN, Nieuw Woelwijck, Zorggroep Tangeborgh, Noorderpoort, AmbulanceZorg maken dat mogelijk. Zij laten jongeren tijdens het festival kennismaken met het werken binnen een zorgorganisatie.


Binnen de actielijn Imago willen we nog veel meer jongeren op deze manier een nieuw fris open beeld geven van werken in zorg en welzijn. We organiseren daarom dit jaar nog een aantal Aan JOU hebben we wat! Festivals.
Wilt u als zorg- of welzijnsorganisatie betrokken raken en laten zien hoe het echt is en kennismaken met de scholieren? Laat het ons weten.

Wilt u meer informatie over actielijn 5 'Imago' van RAAT?

Neem dan contact op met Meta Kampen (m.kampen@zorgpleinnoord.nl) of 050-5757470.

Wilt u meer informatie over RAAT?
Neem dan contact op met Wendy Koolhaas via 050-5757470.

Advies en ledenvoordeel