ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Loopbaantraject

Naast de mobiliteitsadviesgesprekken kunnen medewerkers van aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties zich ook aanmelden voor een loopbaantraject. Tijdens meerdere gesprekken wordt samen met een adviseur mobiliteit van ZorgpleinNoord gekeken naar de carrièrewensen en –mogelijkheden.

Meer informatie

Meer informatie vindt u in de informatiebrochures.

Meer informatie loopbaantraject werkgever (PDF)
Meer informatie loopbaantraject werknemer (PDF)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Loopbaan en Advies van ZorgpleinNoord, tel. 050 - 57 57 470.

Wegens reorganisatie ben ik helaas ontslagen

"Wegens reorganisatie ben ik helaas ontslagen. Vanuit het sociale plan werd mij een loopbaanbegeleiding bij Zorgplein Noord aangeboden. Ik heb nog even getwijfeld of ik het wel nodig dacht te hebben, zo eigenwijs als ik ben het zonder hulp wel te kunnen, maar ik had natuurlijk niets te verliezen. Open en zonder verwachtingen ben ik gestart met de gezamenlijke bijeenkomst waarbij uitleg werd gegeven over de procedure en Evert Vos, de loopbaanbegeleider voor het groepstraject.

Hierna heb ik 3 gesprekken met Evert gehad. Ik had echt niet gedacht dat ik er zoveel aan zou hebben. Evert heeft mij nog meer inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik kan en wat echt bij mij past. Vanuit dit gevoel ging het schrijven van mijn CV en brief veel makkelijker en was ik ook echt oprecht tevreden hierover. Dat ik hierdoor ook meteen werd uitgenodigd voor een gesprek bevestigde alleen maar mijn goede gevoel. Ook over het gesprek was ik echt tevreden omdat ik wist dat ik mezelf kon laten zien.

Dat ik zo snel alweer een hele mooie baan zou vinden had ik niet durven dromen. Dit heb ik zeer zeker te danken aan de loopbaanbegeleiding. Ik raad daarom ook echt iedereen aan om de tijd voor jezelf te nemen en je op te geven voor een loopbaanbegeleiding. Ik heb er nu nog steeds profijt van.

M. R.

Per 1 juni 2015 aangenomen als locatiecoördinator"

Advies en ledenvoordeel