ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Masterclass scenarioplanning

Tijdens deze interactieve masterclass maakt u kennis met scenarioplanning en gaat u aan de slag met deze methode om verschillende toekomstscenario’s te formuleren voor uw organisatie.

Met scenarioplanning worden de belangrijkste onzekerheden en hun mogelijke uitkomsten onderzocht. Het is daarmee een instrument voor het voeren van een strategische discussie in de organisatie. In de masterclass komen alle stappen van een scenariotraject aan de orde, inclusief kleine opdrachten.

Wanneer

4 juni 2019 van 9:30 - 12:00 uur

Voor wie is het interessant?

HRM/P&O, leidinggevenden, beleidsadviseurs, managers.

Door wie

Karin Doornbos en Karin Lutterop van ZorgpleinNoord ondersteunen en begeleiden zorg- en welzijnsorganisaties bij SPP-vraagstukken, waaronder scenarioplanning, en verzorgen twee keer per jaar de masterclasses Inleiding SPP en Scenarioplanning.

Locatie

ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Kosten, aanmelden en overige informatie

De workshop is gratis voor deelnemers als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname € 250,00 per persoon excl. BTW. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Tot wanneer kunt u gratis annuleren?

Als u zich aanmeldt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Ter bevestiging ontvangt u van ZorgpleinNoord een mail. In deze bevestigingsmail wordt de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Voor deelnemers van aangesloten organisaties geldt: Als u annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de masterclassdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: €25,00


Advies en ledenvoordeel