ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Congres 'Samen naar een gezonde leefomgeving' 10.10.18

09.30 – 17.00 uur

Kom naar hét Healthy Ageing congres van Noord-Nederland!


Congres gezonde leefomgeving 10 oktober 2018

ZorgpleinNoord streeft ernaar een waardevolle bijdrage te leveren aan zorg en welzijn en daarmee aan de leefbaarheid in onze regio. Daarom organiseren wij met Centre of Expertise Healthy Ageing, Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), Zorg Innovatie Forum (ZIF) en Netwerk ZON het congres ‘Samen naar een gezonde leefomgeving’, hét Healthy Ageing congres van Noord-Nederland.

Deelnemende organisaties van het congres gezonde leefomgeving

Klik hier voor het programma en de keynote speakers


ZorgpleinNoord workshops

In de culturele hoofdstad Leeuwarden zorgen wij ervoor dat je wordt geïnspireerd en geraakt door verhalen, muziek, humor en beweging. Je kunt kiezen uit uiteenlopende workshops waaronder drie georganiseerd door ZorgpleinNoord:

Ik zorg... Wat vind jij van zorg en welzijn?
Ik zorg... Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Ik zorg... Wat drijft jou in je werk?

Klik hier voor een overzicht van alle workshops

Inspiratieplein Raa(d)t en appeltaart

Een heerlijke cappuccino of espresso drinken met versgebakken appeltaart op het inspiratieplein. Wie wil dat nou niet?! Uiteraard praten we je tijdens dit heerlijke moment ook bij over ons Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten. Het plan om de personeelstekorten aan te pakken in zorg en welzijn. Er staat wat te gebeuren in Noord-Nederland!

RAA(D)T de appeltaart

Ben je relatie van meerdere organiserende partijen? Dan is het mogelijk dat je deze uitnodiging meer dan één keer ontvangt. Je aanmelding wordt centraal geregistreerd.

Advies en ledenvoordeel