ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Docent Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is een expert op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Vanuit zijn bedrijf Nr29 regie in arbeidsmarktcommunicatie adviseert, begeleidt en helpt Martijn werkgevers bij het professionaliseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Martijn is tevens mede-oprichter en docent bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Daarnaast schrijft hij veel over het vak op zijn eigen websites, zoals Recruitmenttech.nl, Recruitmentsystemen.nl en Werf-en.nl. In 2013 is amcexpert.nl live gegaan, een online kennisbank en adviesdesk op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’ verschenen, waarvan hij een van de auteurs is.

Naast arbeidsmarktcommunicatie is een ander favoriet tijdverdrijf van Martijn video. Zo filmt hij met spiegelreflexcamera’s onder meer interviews voor de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf-en.nl. Ook werkt hij steeds meer met webinars en heeft hij de eerste stappen gezet met 360 graden virtual reality. De combinatie arbeidsmarktcommunicatie en video maakt Martijn tot een ideale docent voor de workshop Werving via video.

Advies en ledenvoordeel