ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Inspiratiesessie duurzame inzetbaarheid - Uitkomsten peiling

22 november 2016, 09:30 - 12:30

22
Nov

In oktober heeft ZorgpleinNoord een peiling gehouden onder bestuurders en Hoofden P&O over duurzame inzetbaarheid: In hoeverre zijn aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties actief met duurzame inzetbaarheid? Wat hebben organisaties nodig om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid? Welke ondersteuning en activiteiten kan ZorgpleinNoord daarbij bieden?

De uitkomsten van de peiling worden tijdens de inspiratiesessie gepresenteerd. De bijeenkomst zal u inspireren door vernieuwende kennis te delen,onder meer over job crafting en zelfsturing in relatie tot duurzame inzetbaarheid. Er is veel aandacht voor aansprekende praktijkvoorbeelden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Wanneer
Dinsdag 22 november 2016 van 9.30 uur tot 12.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur) bij ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren.


Voor wie
De inspiratiesessie is voor iedereen die betrokken is bij duurzaam inzetbaarheidsbeleid: bestuurders, leidinggevenden, Hoofden P&O, Arbo-coördinatoren.


Door wie
De inspiratiesessie wordt begeleid door Pieter Iedema, veranderkundige en adviseur Duurzame Inzetbaarheid van Bewegen Werkt.


Deelname aan de inspiratiesessie is gratis voor aangesloten organisaties.terug naar het overzicht

Advies en ledenvoordeel