ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Nut en noodzaak van bezwaar en beroep bij UWV, proeverij door Vitaal Verder

Bezwaar en Beroep bij UWV is voor velen onbekend terrein. Vaak zijn verzuimdossiers best complex, maar is het zinvol om een bezwaar in te dienen? Hoe kunt u inzicht krijgen of een beslissing van UWV wel of niet terecht is genomen? Vitaal verder geeft u inzicht in de belangrijke aspecten op juridisch, verzekeringsgeneeskundig en arbeidsdeskundig gebied. Dit goed te kunnen beoordelen vereist specifieke deskundigheid. Hoe bepaal je de kans van slagen waardoor nodeloze en dure procedures worden voorkomen? U ontvangt een checklist voor bezwaar en beroep en hoe u snel de juiste informatie op kunt vragen.

Na afloop van de proeverij heeft u tips hoe en wanneer u het best bezwaar en beroep in kunt zetten en kunt u een gerichte uitvraag doen bij UWV om de juiste documenten inzichtelijk te krijgen.

Wanneer

Donderdag 18 oktober van 9.30-11.30 uur

Voor wie

Casemanagers, verzuimspecialisten en HR

Door wie

Vitaal verder arbeidsdeskundige diensten Jos Frons (voormalig staf Arbeidsdeskundige van UWV) en Willeke Nijkamp (arbeidsdeskundige)

Locatie

Zorgpleinnoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Kosten, aanmelden en overige informatie

De proeverij is gratis. Bij aanmelding via de website gaat u akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden waarin ook onze annuleringsvoorwaarden omschreven staan.


Advies en ledenvoordeel