ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Vervolgbijeenkomst Expertmeeting Technologie in zorg en welzijn

Op 5 april werd de eerste goedbezochte expertmeeting in de Healthhub Roden gehouden. Op donderdag 21 juni geven we daar in Assen een vervolg aan.

Tijdens de eerste expertmeeting werd duidelijk dat er onder de portefeuille houders zorginnovatie nog veel vragen leven over de toekomstige rol en inzet van zorgtechnologie in de zorgorganisaties. In deze vervolgbijeenkomst gaan we met het onderwerp ‘visie en beleid rond zorgtechnologie’ aan de slag aan de hand van de volgende best practises:

  • Ria Blom, projectmanager Domotica iLentis en projectleider implementatie en innovaties Lentis Ouderenpsychiatrie, vertelt over het proces binnen Lentis om steeds meer slimme technologie toe te passen in de praktijk;
  • Marcel Laan, senior Programmamanager IT vraagstukken bij Noorderbreedte zal vanuit zijn ervaring op het onderwerp ingaan.

Voor wie

Portefeuillehouders zorginnovatie en –technologie van aangesloten organisaties. Maximaal 2 à 3 deelnemers per organisatie.

Door wie

Ann Fritszche en Trees Flapper (Projectmanagers ZorgThuis Noorderpoort)
Paulien van der Meulen en Stella Buurma (Projectleiders RAAT ZorgpleinNoord)

Datum, tijd, locatie

Donderdag 21 juni 2018 van 14.30 tot 17.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur.
Locatie: Noorderpoort, Industrieweg 34, 9400 AD Assen (kantine HIT, 2e verdieping).

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze bijeenkomst.

Aanmelden

Lees de privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw gegevens. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@zorgpleinnoord.nl

Advies en ledenvoordeel