ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Communicatienetwerk: Vloggen en bloggen in de zorg met Tommie Niessen

Billen wassen, heel hard werken en weinig verdienen. Het imago van werken in onze sector kan wel een oppoetsbeurt gebruiken. Door echte verhalen van echte mensen te vertellen, nuanceren we dat beeld en laten we zien hoe het nu echt is om in zorg en welzijn te werken. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens de Week van Zorg en Welzijn van 11 t/m 16 maart 2019 en in de landelijke campagne IK ZORG. In de derde bijeenkomst van het Communicatienetwerk – op donderdag 4 oktober - praten we jullie eerst kort bij over de Week van Zorg en Welzijn en IK ZORG.

Daarna is het woord aan Tommie Niessen. Tommie – bekend van Tommie in de zorg – vlogt en blogt nu ruim een jaar over zijn ervaringen als verpleegkundige. Dat doet hij omdat de zorg volgens hem wel wat meer positieve aandacht verdient. Tijdens deze bijeenkomst vertelt hij meer over hoe hij dat aanpakt, waarom het belangrijk is en hoe medewerkers van jouw organisatie ook kunnen vloggen, bloggen of fotograferen over hun werk. Je gaat vol nieuwe informatie en inspiratie weer naar huis!

Over Tommie

Tommie Niessen werkt als zelfstandig verpleegkundige in de ouderenzorg. Hij schrijft, fotografeert en vlogt regelmatig over zijn werk, over wat hij meemaakt en ervaart. Inmiddels heeft Tommie ook een boek geschreven met observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg.

Neem ook zeker een kijkje op de website van Tommie

Praktische informatie

Datum: donderdag 4 oktober 2018
Tijdstip: 13.30 – 16.30 uur
Locatie: ZorgpleinNoord in Haren
Kosten: leden Communicatienetwerk gratis, niet leden: 75 euro

Goed om te weten: Voor deze bijeenkomst nodigen we ook deelnemers uit van het Mobiliteitsnetwerk.

Deze bijeenkomst is vol!

Advies en ledenvoordeel