ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Voorwaarden lidmaatschap Communicatienetwerk Noord-Nederland 2018

Kosten
Bij ZorgpleinNoord aangesloten organisaties kunnen lid worden van het Communicatienetwerk Noord-Nederland. De kosten voor lidmaatschap bedragen € 200,- (incl. BTW) per jaar per organisatie. We organiseren daarvoor (minimaal) vier bijeenkomsten per jaar, en eventueel materiaal, boeken of gadgets en kortingen zijn inclusief. Het bijwonen van losse bijeenkomsten zonder formeel lidmaatschap kan voor € 75,- per bijeenkomst exclusief BTW. Organisaties die aangesloten zijn bij ZorgpleinNoord betalen geen BTW.
Met ingang van 2016 kunnen communicatieprofessionals van gemeenten ook lid worden van het Communicatienetwerk Noord-Nederland. Kosten voor lidmaatschap voor gemeenten bedragen € 350,- ex. BTW. Deelname aan losse bijeenkomsten voor gemeenten bedraagt € 100,- ex. BTW per bijeenkomst.

Aantal deelnemers
Het maximum aantal deelnemers per bijeenkomst per organisatie is twee voor leden van het Communicatienetwerk Noord-Nederland. Op verzoek en als het aantal het toelaat, kunnen meer dan twee deelnemers worden toegelaten.

Algemeen
ZorgpleinNoord heeft het recht om een vervangende spreker in te zetten, zonder opgaaf van reden. Tevens behoudt ZorgpleinNoord zich het recht voor om, bij onvoldoende belangstelling, één of meer bijeenkomsten te annuleren. Bij annulering zal het reeds voldane bedrag (van een losse bijeenkomst) geretourneerd worden.

Bevestiging
Na aanmelding van het lidmaatschap of aanmleding per bijeenkomst ontvangt u een bevestiging en een factuur.

Betaling
Betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur voldaan te zijn en in elk geval voor aanvang van de (eerste) bijeenkomst waarvoor is aangemeld. Indien het volledige bedrag voor aanvang van de bijeenkomst niet op tijd voldaan is, kan deelname worden geweigerd.

Aansprakelijkheid
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid verzameld. Toch is niet uit te sluiten dat onderdelen onjuiste informatie bevatten. ZorgpleinNoord kan onder geen voorwaarde aansprakelijk worden gesteld voor de publicatie van genoemde informatie. Bij twijfel raden wij u aan contact met ZorgpleinNoord op te nemen (050 - 57 57 470).

Advies en ledenvoordeel