ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Samenwerking ZorgpleinNoord en UWV

ZorgpleinNoord InfopuntenIn de zorg- en welzijnssector neemt de behoefte aan personeel toe. ZorgpleinNoord start samen met het UWV en gemeenten de ZorgpleinNoord infopunten in de drie Noordelijke provincies. We moeten gezamenlijk zorg dragen voor het instromen én behouden van goed opgeleid en voldoende personeel in zorg en welzijn. Het ZorgpleinNoord Infopunt draagt hieraan bij door geïnteresseerden in werken in de zorg- en welzijnssector te informeren en adviseren over mogelijkheden.

ZorgpleinNoord Infopunten

De samenwerking tussen het UWV, gemeenten en ZorgpleinNoord heeft praktisch vorm gekregen door het opzetten van 4 infopunten in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. De ZorgpleinNoord Infopunten worden bemand door ervaren loopbaanadviseurs van ZorgpleinNoord met gedegen kennis van de regionale arbeidsmarkt in zorg en welzijn. De loopbaanadviseurs hebben beschikking over een groot netwerk van ruim 250 bij ZorgpleinNoord aangesloten organisaties.

De infopunten zijn vanaf maart geopend bij UWV. Werkzoekenden kunnen terecht op een vast dagdeel en een vast tijdstip bij een Infopunt bij hun in de buurt:
  • Werkplein Emmen
  • Werkplein Groningen
  • UWV Leeuwarden
  • Werkplein gemeente Hoogeveen


Klik hier voor de openingstijden en meer informatie

Advies en ledenvoordeel