ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Speeddaten voor organisaties in zorg en welzijn

Doet uw organisatie mee?

Twee keer per jaar organiseren we de zorg en welzijn speeddate-dag. Op dinsdag 2 oktober is het weer zover! U kunt hier als zorg- en welzijnsorganisatie aan mee doen. In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is de speeddate-dag een laagdrempelige en effectieve manier om goede nieuwe collega’s aan te trekken of kennis te laten maken met uw organisatie.

Wat moet u doen?

U organiseert op een of meerdere locaties van uw organisatie de mogelijkheid om te speeddaten met kandidaten. Hoe u dat doet, is geheel aan u. Na aanmelding ontvangt u van ons een stappenplan waarin we de mogelijkheden laten zien. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor vrije inloop of gesprekken op afspraak.
Het voordeel van meedoen aan de speeddate-dag op 2 oktober is dat u profiteert van de groeiende bekendheid van deze dag en de promotie die ZorgpleinNoord vanaf eind augustus verzorgt.
Speeddaten

“Wij vroegen alleen de naam, woonplaats, vooropleiding en eventuele voorkeurslocatie door te geven. Het CV hoefden ze pas mee te nemen op de dag van de speeddate. Na het speeddaten kon de kandidaat op een formulier invullen of hij of zij interesse had in een vervolggesprek.”- Marjel Kuiper- Noordhoff, Adviseur Werving & Selectie bij Zonnehuisgroep Noord.
Lees ook: Speeddaten bij Zonnehuisgroep Noord geslaagd!

Doet u mee?

Doet uw organisatie mee met speeddaten? Meld u aan en ontvang het stappenplan. In slechts vier stappen organiseert u de speeddate!
Ervaringen met speeddaten


Lees hier de ervaring van Dorry Frankruijter en Ineke Veenhoven van het Martini Ziekenhuis “Het is echt opvallend dat je in 10 minuten een compleet beeld krijgt van een kandidaat”
Lees hier de ervaring van Stefan van Wijk, Flexconsulent bij De Zijlen “Maar liefst 8 van de 12 speeddaters zijn aangenomen!”

Advies en ledenvoordeel