ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Organiseer een speeddate in uw organisatie!

Er hebben in deze periode van het jaar nog nooit zoveel vacatures op onze vacaturepagina gestaan als nu. Deze trend lijkt door te zetten. In de Week van Zorg en Welzijn op dinsdag 14 maart organiseren wij daarom weer een speeddatedag. Zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten en onderwijsinstellingen kunnen hieraan meedoen.

Het is een dynamische manier om nieuwe collega’s aan te trekken en de deelnemende organisaties onder de aandacht te brengen. Tip: denkt u hierbij ook aan de BBL-plekken en de aankomende vakantiebanen!

Wat moet u doen om uw organisatie mee te laten doen?

Organiseer een speeddate in uw eigen organisatie en maak gebruik van de publiciteit die ZorgpleinNoord eraan geeft. Uit eerdere speeddatedagen is gebleken dat ruim de helft van de speeddatekandidaten direct is aangenomen!

Wilt u ook meedoe met speeddaten op locatie? Meld uw organisatie dan aan via de onderstaande aanmeldknop. Neem contact met ons op als u eerst meer informatie wilt.

Download het stappenplan en organiseer in 4 stappen een speeddate in uw organisatie.


Lees hier de ervaring van Stefan van Wijk, Flexconsulent bij De Zijlen “Maar liefst 8 van de 12 speeddaters zijn aangenomen!”

Lees hier de ervaring van Dorry Frankruijter en Ineke Veenhoven van het Martini Ziekenhuis “Het is echt opvallend dat je in 10 minuten een compleet beeld krijgt van een kandidaat”Advies en ledenvoordeel