ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Nacht van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn van 12 t/m 17 maart 2018

Oproep aan organisaties: Doe mee met de Nacht van Zorg en Welzijn!

Het werk in zorg en welzijn stopt nooit. Ook in de nacht wordt met kunde voor mensen gezorgd en dat laten verschillende zorg- en welzijnsorganisaties graag zien!


Wordt er in uw organisatie ook ’s nachts gewerkt? Laat het zien en geef een realistisch beeld! U kunt bijvoorbeeld vlogs en blogs (laten) maken of meeloopnachten organiseren. U kunt ook uw eigen idee uitwerken, bijvoorbeeld met het thema Techniek in de nacht of Geluiden in de nacht. Wat u ook gaat doen in de nacht, maak het kenbaar door het zwart/witte logo te gebruiken in uw uitingen over uw activiteit. Download het logo.


Twijfel niet en geef uw organisatie op voor één of meerdere activiteiten. U kunt uw organisatie en activiteiten aanmelden via de aanmeldknop in het groene menu. U kunt rekenen op media-aandacht via ZorgpleinNoord.


Tip:
Bloggende medewerkers in de Nacht van Zorg en welzijn
Heeft u een bloggende zorgmedewerker die ook nog eens in de nachtdienst werkt in dienst? Laat hem of haar bloggen over de nachtdienst. In de instructie leest u een aantal tips.
Download de bloginstructie


Tip:
Vloggende medewerkers in de Nacht van Zorg en Welzijn
Heeft u een vloggende zorgmedewerker die ook nog eens in de nachtdienst werkt in dienst? Laat hem of haar vloggen over de nachtdienst. In de instructie leest u een aantal tips.
Download de vloginstructie


Tip:
Organiseer een meeloopnacht
Organiseer een meeloopnacht bijvoorbeeld voor scholieren of studenten, maar denk ook aan familie van cliënten en breng op een ludieke wijze uw organisatie onder de aandacht. In het stappenplan vind u meer informatie.
Download het stappenplan


Tip:

Breng je eigen idee in
Heeft jouw organisatie zelf een mooi idee voor de nacht van Zorg en Welzijn? Wij horen het graag en ZorgpleinNoord neemt het mee in de mediaplanning!

Advies en ledenvoordeel