ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Cordeo

Cordeo sluit partnerschap met ZorgpleinNoord

Cordeo heeft recentelijk een partnerschap gesloten met ZorgpleinNoord. Aan alle leden van ZorgpleinNoord, bieden wij BrandSpot aan met speciale voorwaarden en ledenkorting, zodat zorg- en welzijnsinstellingen kunnen profiteren van de vele voordelen van Brandspot.

BrandSpot voor de zorgsector

Als aanvulling op de vele diensten die ZorgpleinNoord al verschaft, bieden wij BrandSpot voor de zorg aan. Veel zorginstellingen zijn op zoek naar een oplossing die het maken van communicatiematerialen makkelijker, sneller en goedkoper kan maken. Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met consistentie van de huisstijl en moet de oplossing het liefst zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Speciaal voor de zorgsector heeft BrandSpot extra features, zoals het genereren van PDF’s die door een screenreader gelezen kunnen worden t.b.v. blinden en slechtzienden en persoonlijke folders met op maat informatie voor de cliënt.

"BrandSpot is een uitstekende oplossing voor zorginstellingen om grip te krijgen op communicatieprocessen. We zijn verheugd dat we BrandSpot met ledenvoordeel aan onze leden kunnen aanbieden"
Ida Grasdijk, Directeur-Bestuurder ZorgpleinNoord

"We zien uit naar een vruchtbare samenwerking en hopen dat BrandSpot gaat bijdragen aan efficiënte processen en kostenbesparingen bij zorg- en welzijnsinstellingen"
Cyril Reijnen, Managing Director Cordeo

Meer weten over BrandSpot voor de zorg? Download hier de factsheet!


Neem contact op met Cordeo voor een gratis demo:

info@cordeo.com

Telfordstraat 36

8013 RM Zwolle

038 466 9420

www.cordeo.nl

Advies en ledenvoordeel