ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Samenwerking met FiscFree®

Aantrekkelijke werkgevers in de zorg bieden hun medewerkers een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden aan. FiscFree® noemt dat leuke extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fiets, fitnessabonnement of een computer/tablet. De mogelijkheden zijn verrassend! Voor medewerkers zijn deze leuke extra’s nog eens extra leuk! Waarom? Omdat zij deze kunnen kopen met belastingvoordeel!


Voor werkgevers zijn er ook veel voordelen. U laat daadwerkelijk zien dat u een aantrekkelijke werkgever bent. Uw werknemers zijn blij en betrokken én daarnaast bespaart u ook nog eens op de sociale lasten van uw organisatie!

Het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden kan op een eenvoudige manier en zonder kosten voor u als werkgever. Er zijn unieke fiscale mogelijkheden die dit mogelijk maken. Ook kunt u direct praktische invulling geven aan vitaliteitsbeleid, duurzame inzetbaarheid of mobiliteitsbeleid.

Wij kunnen u daarbij helpen! Wij zijn al ruim 20 jaar marktleider in Nederland. Samen bepalen wij hoe uw organisatie slim en gemakkelijk leuke extra’s met belastingvoordeel kan aanbieden aan uw medewerkers.

Bent u ook nieuwsgierig hoe FiscFree® werkt? Bekijk op onze website onze animatiefilm. Ervaringen van werkgevers – ook in de zorgbranche – kunt u hier ook terugvinden.


Samenwerkingspartner ZorgpleinNoord – exclusieve korting
ZorgpleinNoord ziet een meerwaarde voor haar aangesloten leden om via FiscFree® leuke extra’s met belastingvoordeel aan te bieden. Leden van ZorgpleinNoord krijgen een korting van 10% op de jaarlijkse licentiefee van FiscFree®.


Meer informatie?

Voor meer informatie over FiscFree® verwijzen wij u naar www.fiscfree.nl. U kunt ook contact opnemen met onze adviseur Jan Gerben Baay, adviseur FiscFree® Regio Noord Nederland via telefoonnummer (06) 33 352 271 of (0513) 43 30 53 of via e-mail info@fiscfree.nl.

Advies en ledenvoordeel