ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Loopbaanadvies

Afdeling Loopbaan & Advies van ZorgpleinNoord

De afdeling Loopbaan en Advies van ZorgpleinNoord ondersteunt regionale zorg- en welzijnsorganisaties en hun werknemers op het gebied van mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, uitstroom en verzuim.
De afdeling bestaat uit meerdere ervaren en deskundige loopbaanspecialisten die gebruik kunnen maken van het uitgebreide netwerk van ZorgpleinNoord. Naast de brede kennis en vaardigheden van de loopbaanspecialisten beschikt de afdeling Loopbaan & Advies over een breed scala aan testen (LDC, DISC etc.) , trainingen, workshops en andere werkvormen die de inzetbaarheid en mobiliteit van werknemers kunnen ondersteunen en versterken. Wie de loopbaanspecialisten van ZorgpleinNoord zijn, ziet u op de pagina werknemers van ZorgpleinNoord.

Duurzame inzetbaarheid

Langer doorwerken, reorganisaties, verwachte tekorten en toenemende werkdruk; alle veranderingen vragen veel van werknemers. De impact kan voor werknemers erg groot zijn. Onze loopbaanspecialisten kunnen uw werknemers in deze processen ondersteunen en versterken.

Uitstroom

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw werknemer op zoek wil of moet naar een andere werkgever. ZorgpleinNoord ondersteunt uw werknemers in hun zoektocht naar een nieuwe baan binnen en buiten de zorg- en welzijnssector. De loopbaanspecialisten maken hierbij gebruik van hun uitgebreide netwerk in Noord Nederland. Naast de loopbaanoriëntatie, de workshops en trainingen biedt de afdeling Loopbaan & Advies ook outplacementtrajecten op maat aan. Afhankelijk van de vraag kunnen trajecten, trainingen of workshops op individuele of collectieve basis worden aangeboden.

Verzuim

Als een werknemer langdurig ziek wordt en terugkeer naar de eigen werkplek niet mogelijk blijkt, kan dit voor zowel de werknemer als de werkgever grote gevolgen hebben. Om werknemers en organisaties te ondersteunen bij het omgaan met verzuim biedt ZorgpleinNoord professionele begeleiding en advies bij een re-integratie 2e spoortraject.

ZorgpleinNoord Loopbaan en Advies biedt de volgende diensten aan:

Alle diensten kunnen op maat worden gemaakt in overleg met de werkgever.

Meer weten over een van onze producten of direct een medewerker aanmelden?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 050 5757470 of via info@zorgpleinnoord.nl.

Advies en ledenvoordeel