ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Loopbaanadvies

Wil je werken in zorg en welzijn? Of werk je daar al? Je vindt het werk nieuw of erg veranderd. Je baan verandert. Misschien zit je al thuis. Toch ligt je hart bij zorg en welzijn en wil je (weer) aan de slag met je loopbaan. Dan is het belangrijk te weten dat er hulp beschikbaar is om stappen te zetten. Ga naar www.sterkinjewerk.nl voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een onafhankelijke loopbaanadviseur. We helpen je graag op weg.


De afdeling Loopbaan en Advies van Zorgpleinnoord ondersteunt werknemers van aangesloten organisaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid, uitstroom en verzuim. De afdeling bestaat uit ervaren en deskundige mobiliteitsadviseurs die gebruik maken van het grote netwerk van ZorgpleinNoord.

Duurzame inzetbaarheid

Langer doorwerken, reorganisaties, verwachte tekorten en toenemende werkdruk; alle veranderingen vragen veel van werknemers. De impact kan voor werknemers erg groot zijn. Om hen daarbij te ondersteunen biedt Loopbaan en Advies de volgende diensten aan:

Uitstroom

Er zijn verschillende redenen waarom een medewerker op zoek wil of moet naar een andere werkgever. ZorgpleinNoord ondersteunt medewerkers in hun zoektocht naar een nieuwe baan binnen en buiten de zorg- en welzijnssector. Naast de workshops en trainingen biedt de afdeling een outplacementtraject op maat. Afhankelijk van de vraag kan het traject op individuele of collectieve basis worden aangeboden.

Verzuim

Als een werknemer langdurig ziek wordt en terugkeer naar de eigen werkplek niet mogelijk blijkt, kan dit voor zowel de werknemer als de werkgever grote gevolgen hebben. Om medewerkers en organisaties te ondersteunen bij het omgaan met verzuim biedt ZorgpleinNoord begeleiding en advies bij een re-integratie 2e spoor traject.

Meer weten of aanmelden?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 050 5757470 of via info@zorgpleinnoord.nl.

Advies en ledenvoordeel